Roma Club Alapítvány

Mindenki mosolygott

2014.12.16.

Mindenki mosolygott

Bár a célunk az volt, hogy legalább egy mosollyal többet csaljunk a gyerekek arcára, még a felnőttek is boldogan, mosolyogva indultak haza. Berki Judit szociálpolitikus, aki négy tanoda vezetését látja el nagy sikerrel és - ugyan ebben a sorban - Kukorelly Endre József Attila-díjas magyar író elismerő levelüket nem csak illusztrációnak szánjuk ez ügyben, hanem kicsit büszkélkedni is akarunk: Sikerült a tervünk!

„Már hazafelé tartanak a mai napon a Roma Club - „Egy mosollyal több!” - jótékonysági akciósorozatának első állomásán résztvevő gyermekek…

Az Új Magyar Színház adott helyet a rendezvénynek.
A darab szereposztása is remek volt, köszönjük a művészek játékát, és hogy ennyi gyermeknek okoztak örömet.
Köszönjük a szervezőknek, Rózsa Mónikának és Vadász Istvánnak a sok munkát, a kedvességet a sok mosolyt!
A kollégáimnak a kíséretet- az adományozóknak a csomagokat!

Kökény Attila művész úrnak a fővédnökséget, és a fellépést!

Szép Karácsonyi ajándék volt!”

Berki Judit

 

„Ha jótékonysági akcióba hívnak, mindig megyek. Vagy majdnem mindig. Most – végképp ellenállhatatlanul – Rózsa Mónika invitált, aki Vadászi Istvánnal és a Roma Clubbal monstre karácsonyi bulit szervezett 2014. december 15-én a Magyar Színházba olyan kicsik számára, akik, azt hiszem, talán még sosem jártak ilyen helyen. Böszörményi Gyula darabját látták, aztán ajándékcsomag-osztás volt, kitörő lelkesedés, tapsvihar és folyamatos, lelkes sikongatás közepette. Amit még az sem nagyon zavart meg, hogy elmondtam nekik egy karácsonyi versemet a Samunadrágból. Kibírták, nem hajigáltak meg, nagyon angyalkák voltak. Persze a darab szereplői is – de a főangyalok mégis az esemény szervezői. Mikor eljöttem, hosszú percekkel később, az Izabella utcában vettem észre, hogy még mindig mosolygok.”

Kukorelly Endre

 

Köszönetet mondunk mindenkinek, aki hozzájárult az esemény létrejöttéhez!


A Roma Club Csapata


Fotók: Nyári Gyula

További képek ITT!

vissza