Roma Club Alapítvány

Patai Anna másodszorra megnyerte Japánban a tehetségkutatót

2015.03.28.

Patai Anna másodszorra megnyerte Japánban a tehetségkutatót

Patai Anna idén újra nekifutott a japán tehetségkutató versenynek amit meg is nyert. 2014-ben második helyezett lett, de idén elkápráztatta a zsűrit és a közönséget. A zsűri egyik tagja sírva fakadt az előadása közben, egy másik híres énekes pedig duettezni hívta egy koncertjére.

Fotó: Facebook

Annát tízévesen  fedeztek fel, a Megasztárban ismerhette meg az ország, 2014 őszén a Barbara című musical főszerepét játszhatta. Japánban a Nodojiman-The World elnevezésű tévéműsorban szerepelt, amelyben 16 ország énekesei mérték össze tehetségüket egymással. A versenyzőknek japánul kellett japán dalokat énekelniük. Anna még egy amerikai Gospel kórust is a második helyre szorított.

A győztes dal:

"Amikor kimondták a nevem, hogy megnyertem, és a legmagasabb pontszámot értem el, amit csak lehet, akkor nem hittem el. Még mindig hihetetlen, hiszen tavaly második lettem, ezt szerettem volna, ez volt az álmom, hogy megnyerhessem Japánban ezt a nemzetközi énekversenyt" - mondta az Aktívnak Anna, aki a riportban megmutatta a kint kapott díjat, és arról is mesélt, hogy édesapjával együtt sírtak az eredményhirdetés után.

Gratulálunk Anna!
vissza