Roma Club Alapítvány

Segítsünk a Mikulásnak - Felhívás

2015.11.25.

Segítsünk a Mikulásnak - Felhívás

A Mikulás gyárában sajnos elromlott a futószalag, mert az egyik manó, Furminka rosszalkodott és a varázslámpáját bele ejtette a fogaskerekek közé. Azt tudni kell,hogy a fogaskerék, ami eltörött, csak január végére érkezik Lappföldre, és ezért a Mikulás nem tudja időben elkészíteni a csomagokat.Kedves Barátaink!

Hagyományunkhoz híven idén is megtartjuk a Mikulásnapi ünnepségünket, amely napon legalább 1000 gyermeket ajándékozunk meg a Madách Színházzal közösen mikuláscsomaggal és egyéb ajándéktárgyakkal.

A Mikulás gyárában sajnos elromlott a futószalag, mert az egyik manó, Furminka rosszalkodott és a varázslámpáját bele ejtette a fogaskerekek közé. Azt tudni kell, hogy a fogaskerék, ami eltörött, csak január végére érkezik Lappföldre, és ezért a Mikulás nem tudja időben elkészíteni a csomagokat.

Ne aggódj, a Te ajándékodat már elkészítette a Mikulás.

A FELHÍVÁS

Arra kérünk Téged, hogy szállj be a mikuláscsomagok gyűjtésébe, és így ezzel Te is hozzájárulsz a kisgyerekek örömteli megajándékozásához.

A mikuláscsomagokat legkésőbb december 4-ig, délután 15 óráig juttasd el a Madách Színházba. Rengeteg fotót és videót is készítünk az eseményen, hogy láthasd mennyire örültek a gyerekek a Te ajándékodnak.

Előre is nagyon köszönjük a segítséget!

 

Üdvözlettel:

      Roma Club Alapítvány  
vissza