Roma Club Alapítvány

tititá - Anti a Snétberger suliban dokumentum film

2015.03.10.

tititá - Anti a Snétberger suliban dokumentum film

Anti egy 18 éves edelényi fiú, akit beválogatott Snétberger Ferenc a Tehetség Központba. Hamar kiderül, hogy nehézsége és hátrányai vannak a iskola diákjaival szemben. Nem ismeri a kottát, nem tanult gitáros, egyszerűen megkapta az Isteni ajándékot. Tehetséges.

Az álmodozó fiú egy lehetőséget kapott, hogy megvalósítsa álmát. Hogy tud-e élni a lehetőséggel, azt a tititá magyar premierjén 2015. március 25-én tudhatjuk meg. Almási Tamás dokumentumfilmjének bemutatója az Uránia Filmszínházban lesz.

Almási Tamás dokumentumfilm történetét nem ismerve, nagyon kíváncsiak vagyunk Anti életsorsának alakulására. Egy olyan életnehézségekkel küszködő környezetből elindulni a nagybetűs életbe, annak is a legmagasabb szintjére, ahol meg kell felelni az elvárásoknak, le kellgyőzni a kihívásokat, az nem lehet mindennapi történet.
Van egy iskola, egy tehetségeket felkereső és "nevelő" környezet, ami feladatán túl, nem biztos, hogy kötelessége életsorsokat egyengetni. Ez soha nem a művészet feladata...
Annak kifejezetten örülünk, hogy Almási Tamás rendező dokumentumfilmet, nem pedig egy fikciós kisfilmet forgatott. Kíváncsian várjuk a bemutató napját, amikor megtudhatjuk, hogy Anti életében egy ilyen lehetőség mit hozott.

vissza