Van eladó kilométerem! Ugye érdekel?

2015.03.16.

Van eladó kilométerem! Ugye érdekel?

Vegyél tőlem 100 métert vagy akár egy kilométert. Az árat Te mondod meg, akármennyit is adsz, az tökéletes lesz nekünk. - olvashatjuk Cseh Norbert, a Gézengúz Alapítvány követe oldalán

"Ha most ezeket a sorokat olvasod az azt jelenti, hogy rossz ember nem lehetsz. Az is szinte biztos, hogy ismersz engem, ezért nem is kerülgetem a forró kását. Szükségem van rád, hogy együtt támogassuk a Gézengúz Alapítvány fantasztikus munkáját. A félmaratoni futásom minden lépését értük fogom megtenni."

Cseh Norbert

Hogy miről is van szó?

A 30. Telekom Vivicittá Városvédő Futás
2015 április 18.-19.

„900 lépés az erdőben”

A koraszülött gyermekek életük első néhány évében rengeteg orvosi vizsgálatra és fejlesztésre szorulnak. A sokszor rideg környezet negatív hatással van érzelmi fejlődésükre, még felnőttkorukra is megmaradhatnak ezek a rossz emlékek. Célunk, hogy a Gézengúz Alapítványhoz érkező gyermekek számára a szükséges kezelés barátságos, természethez közeli élmény legyen, melynek megteremtéséhez 900.000 Ft-ra van szükségünk és ebben számítunk RÁTOK!  Szeretnénk a Cseppek Házának közösségi területét varázslatos meseszerű erdővé alakítani, amelyben megtehetik a teljesebb élethez szükséges első lépéseket!  Az első lépések után jön a többi száz, amivel már el tudnak indulni a mi kis erdőnkből a nagy betűs életbe!

Norbi vállalása, hogy az "eladott" kilométerekből 150.000 forintnyi adományösszeget gyűjt a Gézengúz Alapítvány számára, hogy az megvalósítsa a fentebb olvasott célokat.

A Roma Club Alapítvány példát mutatva 10.000 forint értékben  megvásárol 1 kilométert.

Ha egyetértesz velünk és Te is támogatni szeretnéd Norbi futásán keresztül a gyermekeket, akkor azt itt megteheted:

Köszönjük!

vissza