Roma Club Alapítvány

Mosolyfakasztó napok

Mikulás Party a Madách Színházban (8.)

2015.12.08. Mikulás Party a Madách Színházban (8.)

Az idei Mikulásnapi Partinknak a Madách Színház adott otthont, hogy díszes falai között több száz hátrányos helyzetű gyerek számára hozzuk el az ünnepi hangulatot.

tovább

EGEREK a Nemzeti Színhàzban (7.)

2015.12.05. EGEREK a Nemzeti Színhàzban (7.)

A Karaván Művészeti Alapítvány jóvoltából december 6-án vendégül látnak 110 gyermeket a Nemzeti Színházban. Nyári Oszkár, az alapítvány vezetője küldetésének tekinti, hogy olyan gyerekek is eljussanak a színházba, akik ezt egyébként nem tehetik meg.

tovább

Egy mosollyal több! - VI. Akció

2015.10.23. Egy mosollyal több! - VI. Akció

A Madách Színház küldetésének tekinti, hogy előadásait olyanok számára is elérhetővé tegye, akik körülményeik miatt másként nem juthatnak el színházba.

tovább

Egy mosollyal több! - V. Akció

2015.04.16. Egy mosollyal több! - V. Akció

Csányi Sándortól, "A férfiagy - avagy nincs itt valami ellentmondás?" című egyszemélyes vígjátékát, 339-en láthatták, hallhatták április 15-én a Thália Színház jóvoltából. Soha ennyi köszönőnőlevelet még nem kaptunk, ezeket megosztjuk az olvasóinkkal is, hogy velünk együtt örüljenek.

tovább

Egy mosollyal több! - IV. Akció

2015.03.06. Egy mosollyal több! - IV. Akció

A Karaván Művészeti Alapítvány a "SHOW FOLYTATÓDIK - Egy 18 éves roma fiatalember viszontagságos bukdácsolása Budapesten" című előadásra felajánlot 80 férőhelyet.

tovább

Egy mosollyal több! - III. Akció

2015.03.04. Egy mosollyal több! - III. Akció

A Roma Club Alapítvány és a kaposvári Csiky Gergely Színház együttműködésének köszönhetően az „Egy mosollyal több” program keretében 315 gyermek vett részt az Ajnácska című mesedarab főpróbáján 2015. március 3-án.

tovább

Egy mosollyal több! - II. Akció

2015.03.02. Egy mosollyal több! - II. Akció

"A Szegedi Nemzeti Színház az első vidéki teátrumként csatlakozott a Roma Club Alapítvány Egy mosollyal több elnevezésű akciójához, amelynek célja, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek számára megkönnyítsék a hozzájutást a kulturális élményekhez.

tovább

Egy mosollyal több! - I. Akció

2014.12.16. Egy mosollyal több! - I. Akció

A Roma Club - „Egy mosollyal több!” - jótékonysági akciósorozata első állomásának célja volt, hogy kulturális élményeket biztosítson olyan óvodásoknak, iskolásoknak, középiskolásoknak és egyetemistáknak akik, nem-, vagy alig tudnak eljutni színházba, koncertre, hangversenyre, kiállításra.

tovább